Philips automata kávéfőző állítható őrlési fokozatokkal

philips automata kávéfőző

Ha igazán profi kávéfőzőt keresel, érdemes a Philips gépeken elgondolkodnod! A Phillips automata kávéfőző bármikor elkészíti a kívánt kávét. Élvezd a szemes kávé ízét bármikor – frissen őrölt babból és tejből készítve!

Egy csésze eszpresszót vagy bársonyos, krémes kávékülönlegességeket, mint például a latte macchiato, illetve a cappuccino, egyetlen gombnyomással elkészítheted a Philips automata kávéfőzővel. A LatteGo tejrendszer maximális kényelmet kínál. Csak két részből áll, tömlők nélkül, ami azt jelenti, hogy pillanatok alatt alaposan megtisztítható.

A Philips teljesen automatizált gépei tartós, 100%-ban kerámiából készült tárcsás darálókat használnak, egyedileg állítható őrlési fokozatokkal, a maximális aroma érdekében. A szabadalmaztatott AquaClean vízszűrő higiénikus, tiszta vizet biztosít, szennyeződések nélkül.

Ezzel szükségtelenné válik a Philips automata kávéfőző vízkőmentesítése 5000 csészéhez. A teljesen eltávolítható forrázócsoport könnyű hozzáférést biztosít a gép belsejéhez, valamint egyszerű tisztítást kínál öblítéssel.

Author: seditor