Elegáns és praktikus a zománcozott öntöttvas lábas

zománcozott öntöttvas lábas

Egyetlen konyhában sem mindegy, hogy milyen edényekben készülnek a finom fogások nap mint nap. Régen sem hiányzott a zománcozott öntöttvas lábas anyáink, nagyanyáink konyhai eszközei közül, hiszen ennek a típusú edénynek számtalan jó tulajdonsága van.

Az első talán az, hogy egyenletes és energiahatékony hőelosztást tesz lehetővé, ráadásul hosszú ideig tartja a hőt, aminek köszönhetően még a főzés befejezése után több órával is meleg marad benne az étel. Napjainkban sem kell nélkülöznünk ezt a remek edényt, hiszen például az edenyshop.hu webáruház kínálatában többféle zománcozott öntöttvas lábas is felfedezhető. Kitűnő választás lehet a Carl Schmidt Sohn Koch Systeme Alpen edény, ami kapható petrolzöld változatban.

Kisebb és nagyobb megvételére egyaránt van lehetőség. Rozsdamentes fogantyúval rendelkezik, ezért sütőben is használható. Egy ilyen zománcozott öntöttvas lábas fedővel kifogástalan ajándék, sőt, nászajándék lehet, amit majd az ifjú pár évek múltán is örömmel használ. Elegáns és hasznos meglepetés.

Author: seditor