A virágpor természetes erősítő

virágpor

Sokféle hangzatos nevű immunerősítőt kipróbált már, de még mindig nem találta meg az igazán hatékonyt? Ez esetben érdemes lenne szétnéznie a természetben és egy olyan, egyszerűségében nagyszerű készítménynek is esélyt adnia, amivel tulajdonképpen lépten-nyomon találkozik.

Ez nem más, mint az erdőn, mezőn, házak udvarán és tömbházak tövében élő növények kincse, a virágpor. Ez a méhek által gyűjtött különleges és könnyen emészthető termék megannyi ásványi anyagot, enzimekből pedig közel százfélét tartalmaz. A virágpor kitűnő méregtelenítő, ugyanakkor gyulladáscsökkentő és antiallergén hatása is ismert. Fogyasztása gyermekáldásra váró, illetve várandós nőknek fokozottan ajánlott.

A beobee.hu virtuális méhészboltban 250 és 450 grammos kiszerelésben is megrendelhető ez a szuperélelmiszer, ugyanakkor a kedvezményes áron kínált családi immunerősítő csomagból sem hiányzik. Az internetes bolt tájékoztatója szerint, a szárított virágporból naponta 1-2 evőkanállal ajánlott fogyasztani étkezés előtt.

Author: seditor