Jó választás a Tefal palacsintasütő

tefal palacsintasütő

Nagyon sok pénzt megtakaríthatunk, ha saját magunk készítjük el az ételeinket, viszont ehhez érdemes beruháznunk minőségi konyhai eszközökbe. Egy Tefal palacsintasütő alapvető szükséglet a konyhában, hiszen ebben előállíthatjuk úgy a reggelit, mint az ízletes palacsintákat, béleseket.

Az edenyshop.hu webáruház többfélét is kínál ebből az eszközből, korrekt áron. Például a készleten szerepel a 25 cm átmérőjű Black Stone Tefal palacsintasütő, aminek Thermo Signal technológiája jelzi, hogy mikor érte el a megfelelő hőfokot a használathoz, de abban is segít, hogy a serpenyő elkerülje a túlmelegedést.Tapadásmentes felülete biztosítja azt, hogy az ebben készült ételek még véletlenül se ragadjanak le.

Rendkívül kevés zsiradékot kell használni ebben a palacsintasütőben, ezért ideális választás mindazoknak, akik az egészséges életmódot választották. A Tefal palacsintasütő gyártási garanciája 2 év. Sokáig használható bármiféle probléma nélkül, csak megfelelő tisztítást igényel, karcosodást okozó szerek alkalmazása nélkül.

Author: seditor