Hasznos anyagokban gazdag anti-aging

anti aging krém

Pigmentációval küzd? Szeretné, hogy a bőre tónusosabbá, rugalmasabbá és ragyogóbbá váljon? A MediNatural C-vitaminos anti-aging krém pont ebben segít. A kozmetikusok szerint a C-vitamin alapú termékek napi arcápolási rutinba való bevonása látható eredményeket fog hozni: a bőr ragyog, a ráncok kisimulnak és lehetőség nyílik megbirkózni az enyhe pigmentációval.

Ami a legfontosabb, a hatása meglehetősen gyors. Ezen kívül, a C-vitamin szintjének növekedése elősegíti a kollagén termelődését a bőrben, az antioxidáns tulajdonságai pedig segítenek a szabadgyökök és az ultraibolya sugárzás által okozott hatások leküzdésében.

Az újgenerációs anti-aging krémet hialuronsav, tigrisfű és aloe vera felhasználásával fejlesztettük ki, amelyek elősegítik a bőr megújulását és az ahhoz szükséges mély hidratálást, hozzájárulva, hogy az arc nemcsak fiatalosabbá, de rugalmasabbá is váljon.

Fontos azonban, hogy ne csak megvásárolja azt az anti-aging krémet, amire a bőrének szüksége van, hanem rendszeresen használja is azt. Természetes antibiotikus és fertőtlenítő tulajdonságai miatt, ez a készítmény meglehetősen nagy népszerűségnek örvend.

Sokan azonban nem tudják, hogy a teafaolaj hígítás mikor és milyen arányban szükséges. Ez a varázsszer tiszta formában vagy más illóolajokkal kombinálva is használható. A pattanások leküzdéséhez egyéb illóolajokkal összekeverve javasolt az alkalmazása.

A teafaolaj hígításhoz keverjünk össze 15 cseppet ebből a készítményből 5 csepp levendulaolajjal, majd vattakoronggal vigyük fel óvatosan a problémás területekre. Nem kell attól sem félni,hogy ez károsítaná az egészséges szöveteket vagy irritálná a bőr érzékeny részeit, ugyanis a kivonat fontos előnye a mellékhatások hiánya.

Ezen kívül megvéd a kullancsoktól, mivel elriasztja és segít megszabadulni a meglévőktől. Természetesen ehhez is szükséges a teafaolaj hígítása. Keverjen el belőle 10 cseppet 50 ml vízzel és vigye fel ezt a keveréket a hajára, dörzsölje át vele a testét. Az erdőből való hazatérés után célszerű a ruhákat is átöblíteni ezzel az oldattal.

Author: admin