Esztétikus védelem szövet kábelharisnyával

szövet kábelharisnya

Manapság már arra is lehetőségünk nyílik, hogy saját kábeleket készítsünk a hangrendszerünkhöz. Teljesen egyedi borítással láthatjuk el ezeket. De mit érdemes ilyenkor használni? A szövet kábelharisnya nagyszerű választásnak számít ebből a szempontból. A hangszóró és a különféle audio kábeleket érdemes védeni a fizikai behatásoktól. Leginkább a fülhallgató kábelek vannak kitéve nagy igénybevételnek, mert míg az előbbiek általában nincsenek mozgatva, addig az utóbbiak annál inkább.

Betesszük a fülest a táskába, összetekerjük a kábelt, kibontjuk, beakad, meghúzzuk stb. A szövet kábelharisnya pedig nagyszerű védelmet biztosít, ráadásul egészen esztétikusan néz ki és többféle árnyalatban kapható. Természetesen, aki nem szeretne ezzel babrálni, az rendelhet szerelt kábeleket is, viszont a szövet kábelharisnya előnyös tulajdonságait mindenkinek érdemes figyelembe venni, mert ezzel egészen egyedi megvalósítást hozható létre. Ezen felül rendkívül olcsó, mégis kimondottan időtálló terméknek számít. Nem beszélve arról, hogy megnöveli a kábelek élettartamát is.

Fontos alkatrészek a csatlakozók

Általában az aranyozott véggel rendelkező csatlakozók számítanak a legjobbnak, hiszen rendkívül jó vezetőképességekkel rendelkeznek. Az ilyen magas minőségű termékek esetében nem kell a jelveszteség miatt aggódni. Ezt már mindenki a saját igényei szerint választhatja ki, hogy mennyit hajlandó áldozni a csatlakozók oltárán.

Egy elég szép összeg képes kikerekedni a végére, hogyha mindenből a legjobbat rendeljük. Viszont ez a végeredményen is hallatszani fog. Nem árt alaposan szemügyre venni, hogy pontosan milyen csatlakozókra van szükségünk, mert ezekből manapság már van jó néhány fajta. Ahogy fejlődik a technológia, úgy jelennek meg egyre újabb megoldások és lassan kimennek a divatból a régi rendszerek. A ki- és bemenetek esetében szintén ez a helyzet. Minden gyártó a saját variánsára esküszik, de hangrendszer építéskor ez is ránk van bízva, hogy melyik mellett tesszük le a voksunkat. Nem is annyira a típus számít, mint inkább az adott tartozék minősége.

Author: admin