Milyen lehet a Cremesso kapszula?

cremesso kapszula

Ön is kezdi unni, hogy mindennap ugyanazt a kávét issza? Akkor eljött a Cremesso kapszula ideje! Az olasz ízek nemcsak más-más csomagolásban kaphatóak, hanem az eredmény is eltérő lesz. A választás csak attól függ, hogy milyen aromára vágyunk.

Van például olyan, ami a kellemes pörkölés mellett, diót és csokoládét is tartalmaz, miközben megjelenik benne a szárított gyümölcsök édessége. Ha inkább egy erősebbre vágyunk, akkor kapunk füstös és fás ízt, ami mogyoróval és feketeborssal van feldobva. Az is lehet, hogy ki szeretnénk választani egy gyümölcsös keveréket vagy a finomabb és gyengébb tejes kiszerelést vesszük meg. Bármelyikre is fájjon a fogunk, már 1790 Forintért beszerezhetjük a 16 kapszulát tartalmazó dobozt. Ez azt jelenti, hogy 16 darab kávé élmény vár ránk, ezután pedig újat próbálhatunk ki.

A Cremesso kapszula mindig krémes élmény, még a legkifinomultabb ízléssel rendelkezők is megtalálják a kedvenceiket. Adjuk át magunkat a csokoládénak vagy a vaníliának és élvezzük a kávézás örömeit!

Author: admin