Barbie ház az igazi lányoknak

barbie ház

Mi a legtöbb lány kedvence, ha a játékról van szó? Biztosan akadnak kivételek, azonban egy minőségi Barbie ház szinte mindenkinek a fantáziáját megmozgatja. A babák régóta a piac egyik legsikeresebb alkotásai, amit ma már nagyon extrém tartozékokkal is be lehet szerezni.

Egyre gyakoribbak a normális testalkatú lányok, de vannak gyermekek, férjek, de újszülött típusok is. Miközben a picik egyre inkább felnőnek, annál többször fognak babát cserélni, ráadásul a barátaikkal is megoszthatják a szerzeményeiket. Azonban, miközben az újabb Barbie és Ken egyre gyakrabban váltogatják egymást, addig a gyönyörű palota maradni fog. A ház mellé lehet kertet is beszerezni, ahol mehet az állattartás. A falak mögött bútorok és más eszközök vannak, amit a lakónak karban kell tartania.

A Barbie házak nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy órákon keresztül jól szórakozzanak a kislányok, bár néha még a fiúkat is be lehet fogni. Az így kitalált játékok gyakorlatként szolgálnak a későbbi lakásvásárlásnál és a karbantartásoknál.

Author: admin