Érdemes kipróbálni ezt a online számlacsomag választót

Online számla

Ahogy a banki szolgáltatások egyre csak bővülnek, az ügyfelek annál jobban összezavarodnak a számlacsomagok útvesztőjében. A Gránit Bank minden esetben az ügyfelek igényeit helyezi előtérbe, ezért lehet ilyen sokrétű opció közül választani. Ezáltal az ügyfelek személyre szabott szolgáltatásokban részesülhetnek az bankszámlájukat illetően. A weboldalon részletes leírás található arról, hogy mik lapulnak a különböző csomagokban. Így azért egyszerűbb tájékozódni. Nem beszélve arról, hogy a Gránit Bank segít a döntésben, ha szükséges. A további lépések egyszerűen, online kivitelezhetőek.

A számlacsomag kiválasztását követően választhatunk egy bankkártyát, ami azonnal postázható. További kedvezmények böngészésére is lehetőségünk van, mint például a megtakarítási vagy a deviza számlák. A negyedik lépésként a személyes adatok megadása következik. Online közegről lévén szó, a szerződéskötés VideóBankon keresztül történik, az azonosítás menete miatt.

Ezután az szerződést szintén online úton kapjuk meg és 1 munkanap leteltével már fogadhatunk utalásokat. Aki nem jártas a banki ügyintézés terén és nincs otthon a számlacsomagok által kínálat lehetőségekben, azoknak első ránézésre bonyolult lehet a választás. Viszont a Gránit Bank igyekszik minél tisztább képet mutatni a szolgáltatásairól, hogy minden ügyfél tisztában legyen azok előnyeivel, ezáltal megkönnyítve a kommunikációt és a végleges döntést az adott csomaggal kapcsolatban.

A weboldalon kiválaszthatjuk, ha már tudjuk, hogy melyik számlacsomagot szeretnénk, illetve kérhetünk javaslatot a megfelelő döntés érdekében. Ügyfélként nincs más teendőnk a számlanyitás elkezdése előtt, mint előkészíteni a személyigazolványt és a lakcímkártyát. Rengeteg időt takaríthatunk meg, hogyha az online módszert választjuk, hiszen nem kell személyesen elfáradnunk a pénzintézetbe a számlanyitáshoz, ezen felül a szerződés is érvényesíthető interneten keresztül. A mai világban egyre több előnyben részesül az a személy, aki rendelkezik digitális bankkal.

Author: admin