Végre itt van a nyitott bukósisak akció

Nyitott bukósisak akció

A motoros sisakok megvételekor először az embernek azt kell eldönteni, hogy milyen típusút szeretne, nyitottat vagy zártat. Ha egy internetes boltnál adott a nyitott bukósisak akció, akkor ugye kétség sem fér hozzá, hogy egy ilyet szereznek be a vásárlók.

Ezen két fajta mellett, igen divatosnak mondható a kivehető állvédős, úgynevezett crossover modell. Nyilvánvalóan mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, amit a motorozási szokások és a motor felépítésének függvényében kell mérlegelni. Kezdőként nem szabad elfelejteni, hogy egy nyitott változat sohasem fog akkora védelmet nyújtani, mint egy zárt. Sőt, ez még zajosabb is lesz.

Persze ha a tulajdonosnak egy kisebb teljesítményű motorja van, amelyik maximum 120 km-el megy óránként, igenis érdemes lehet a nyitott bukósisak akció lehetőséggel érni, mert ez a fajta megállja majd a helyét. Ha valakinek egy sportmotorja van, amelyikkel akár 200-al is lehet repeszteni, csakis a zárt jöhet szóba. A nyitott bukósisak akció elérhető a Magyarországon egyre népszerűbbé váló tornadohelmets.hu oldalon.

Author: admin