Mit kell tudni a mini klíma szerkezetről?

Mini klíma

Nyáron, a nem hőszigetelt panellakásban a nappalokat és az éjjeleket nem lehet kibírni egy olyan berendezés nélkül, ami képes 23 Celsius-fokra lehűteni az egész lakást, vagy ha arról van szó, egy adott helyiséget. A Samsung gyártotta mini klíma modellek egyre nagyobb sikernek örvendenek, ami javarészt a magas minőségnek, jó teljesítménynek, esztétikus külsőnek és kicsi méretnek köszönhető.

Az modell egyedisége abban rejlik, hogy ez képes kellemes szobahőmérséklet fenntartani még akkor is, amikor kint tombol a kánikula. Az ideális körülményeket úgy teremti meg, hogy közben nagyon keveset fogyaszt. Mindezt biztosítja a Wind-Free névre keresztelt hűtéstechnológia, aminek hála, több mint 21 ezer mikro szelelőnyíláson keresztül oszlatja szét a hideg levegőt a készülék.

Erre a legmodernebb mini klíma készülékek sem képesek. Sokan azért kedvelik ezt, mert ezen megoldással a gyors hűtés alatt is több mint 70%-al csökkenthető az energiafelhasználás. Ez egyöntetűen forradalmi eredmény, amire sok korszerű eszköz még a mai napig sem képes.

Author: admin