Elegáns a klasszikus francia gél lakk

francia gél lakk
francia gél lakk
Francia gél lakk

A szép és igényes a francia manikűr rengeteg hölgy kedvence, mert amilyen egyszerű, annyira elegáns. Ennek kivitelezéséhez elengedhetetlen a francia gél lakk, aminek segítségével gyönyörű körmök készülhetnek. Voltaképpen a francia manikűr az alapszínből és a körömvégre felvitt színből áll. A kettőnek harmonizálnia kell egymással, másképp nem mutat tökéletesen.

Többnyire természetes hatású pasztellszínekből áll ez a fajta manikűr. A gellakk.com webáruházban megvehető francia gél lakk színben és árnyalatban jól illeszkedik a francia manikűr stílusához. A termékek kedvező áron szerezhetőek be innen, így nem terheli meg a családi kasszát.

A legjobb választás, ha olyan készletet vásárolunk, amelyik UV lámpával is el van látva, mert ennek használata révén a gél sokkal hamarabb megszárad. Az itt kapható Diamond Nails gél lakkok a prémiumkategóriába tartoznak és Magyarország egyik piacvezető márkáját képviselik. Nagy előnye az ebből készült francia gél lakknak, hogy 4-6 hétig is élvezhetjük a csillogó körmöket.

Author: admin