Betegszállítás külföldről, szakápolói kísérettel

betegszállítás külföldről

Vannak olyan kezelések, amelyek Magyarországon nem érhetőek el, illetve bizonyos műtétekhez sincs hazánkban megfelelő felszerelés, ezért esetenként szükség lehet rá, hogy a betegek másik országban lévő kórházba menjenek. Ekkor arra is gondolni kell, hogy miként lesz megoldva a betegszállítás külföldről, hiszen nem minden esetben lehet személyautóval vagy repülővel utazni.

Ülő- és fekvőbetegekhez professzionális betegszállítót kell fogadni, mégpedig olyat, amelyiknek a szolgáltatási között a betegszállítás külföldről is szerepel. Ezt sajnos nem sokan vállalják, de szerencsére nem lehetetlen küldetés olyan csapatot találni, akik ezt is kiemelkedő színvonalon tudják megvalósítani.

Az AmbuLife Mentőszolgát révén a betegszállítás külföldről is történhet, csak természetesen előre kell egyeztetni velük. Meg kell beszélni az időpontot és be kell számolni a beteg állapotáról, hogy arról is döntést születhessen, kell mellé szakápoló vagy sem. Természetesen a sofőr is szakképzett, de bizonyos esetekben nem elég az ő jelenléte.

Author: admin