Beszélő baba vagy legjobb barátnő?

beszélő baba

Mi lehet jobb meglepetés egy kislánynak, mint egy gyönyörű baba? Egy beszélő baba – válaszolná rá sok kis hercegnő, szinte azonnal. Az interaktív babák többsége igazi kisgyermeknek tűnik és valósághűen viselkedik. Emiatt a kislányok egyszerűen imádnak törődni velük és vigyázni rájuk.

A beszélő baba fejleszti a finommotorikát, a figyelmet, a képzelőerőt, a felelősséget és az anyai ösztönöket. Egy ilyen játék birtokában egy kisgyermek gyorsan megtanul beszélni, szavakat ismételgetni utána, valamint zenét és dalokat hallgatni. A legtöbb játékbabának a haját fésülni is lehet és mindenféle frizurák készíthetőek. Persze a saját ruháin kívül más öltözeteket is rájuk adhatnak a kislányok, ez pedig növeli az érdeklődésüket a játék iránt. Lehetőséget kapnak arra, hogy felöltöztessék és eljátsszák vele a mindennapi élet különböző jeleneteit és helyzeteit.

A beszélő babák a valósághű kialakításuk és az alapos kidolgozásuk miatt, gyakran a legkedveltebb játékokká és sok éven át hűséges barátnőkké válnak.

Author: seditor