A Tayos-barlangok rejtélyei elvarázsolja az olvasókat

A Tayos-barlangok rejtélyei

Az ember, amióta világ a világ, mély érdeklődéssel, soha meg nem szűnő kíváncsisággal tekint a környezetére. Ennek tükrében pedig már nem is csodálkozhatunk azon a mindent elsöprő figyelmen, ami az ecuadori Tayos-barlang rendszerre összpontosul.

A Tayos-barlangok rejtélyei című könyv Alex Chionetti tollából, e misztikus hely körüli legendákat tárja fel tényszerűen, így érdekes olvasmány bárkinek, aki szívesen eredne a barlangok mélyén rejlő kincsek és ősi titkok nyomába. A legendák szerint ugyanis, az Andok és az Amazonas találkozásánál lévő barlangrendszer kincset rejt, de nem ám akármilyet – elátkozottat!

A szerző több mint 30 év kutatómunkáját és a saját tapasztalatait kombinálva írta meg A Tayos-barlangok rejtélyei művét, ami alig jelent meg, máris roppant nagy népszerűségnek örvend a témában érdeklődők körében. Abban az esetben, ha szívesen olvasna valami igazán lebilincselő könyvet, ami valósággal beszippantja és elvarázsolja, mindenképpen adjon egy esélyt A Tayos-barlangok rejtélyei című alkotásnak is!

Author: admin