A műsövény hatáonyságában felülmúlja az élőt

műsövény

A tavaszi kellemes meleg levegő gyorsan kicsalogatja az embereket az udvarra, a szabadba. Természetesen nem mindenkinek van arra lehetősége, hogy az otthona kertjében élje meg a hónap szépségeit, de legalább érezhet valamennyit abból egy társasház sokadik emeletén is. Amennyiben szeretünk gyakran kint lenni, a belátásgátló erkélyre elengedhetetlen kiegészítő. Jobb, ha mások nem tudják mivel foglalkozunk időtöltés gyanánt. Sok olyan kellemetlen szomszéd van, akik csak azt lesik és ezt vehetjük szó szerint, hogy valamit pletykálhassanak rólunk.

Ha a belátásgátló erkélyre felszerelésre kerül, máris lecsökkenthető vagy teljesen megszüntethető annak az esélye, miszerint belekontárkodjanak az életünkbe. Már csak az a kérdés marad hátra, hogy honnan és milyen kivitelű terméket vásároljunk meg? A belatasgatlo.hu oldalon gyorsan rábukkannunk arra a dekoratív virág- vagy bambuszmintás típusra, ami képességeiben gond nélkül ellátja a feladatát.

Ez a belátásgátló erkélyre lett teremtve. Poliészter bevonattal rendelkezik, ami ellenáll az UV sugárzásnak. A felszerelését a sárgarész fűzőlyukak segítik. Gyorsan és egyszerűen szabható méretre. Igény esetén, a műsövény szintén megfelel a feladatra, bár egy kicsit furcsa képet mutat a sokadik emelet magasságában, de ettől eltekintve a feladatát maximálisan ellátja. Kimondottan egyedien alakíthatjuk és a jelenlétében maximálisan privát tér teremthető meg. Kerítésekre, teraszok oldalára percek alatt rögzíthető. Teljesen gondozásmentes felületet kapunk, ami elégé élethű.

A műsövény gyakran csak akkor fedi fel a titkát, ha elég közel megyünk hozzá, hogy megérintsük. A szálak általában 3 milliméter vastagok és 1 méteren belül 36 darab van belőlük, amennyiben a Greenwitch vagy Greenstar változatok mellet voksolunk. Ez utóbbi 95 %-os, míg társa 90 %-os takarást nyújt. A műsövény egyúttal kellemes árnyékot is vet, ami mögött jól érezhetjük magunkat. Természetesen elmarad az élő növények nyújtotta egyedi illatvarázs, de legalább a nyírással és locsolással nem kell foglalkoznunk. Készüljünk fel időben és alaposan a meleg évszakra!

Author: admin