Önt is foglalkoztatja egy forgatókönyv megírása?

Forgatókönyv írás

Forgatókönyv írás

Mindenkinek van egy olyan hobbija, amit nem biztos, hogy szívesen megoszt másokkal addig, amíg profi módon el nem sajátítja azt. Aki a filmiparban szeret tevékenykedni, annak a forgatókönyv megírása biztosan érdekes témának minősül. Éppen ezért ajánlatos egy olyan szakértő gondolatait megismerni, aki kifejezetten ebben a témában mozog és az alapoktól kezdve ismerteti a szakterületet az érdekeltekkel.

Syd Field könyve, a Forgatókönyv – A forgatókönyvírás alapjai Önnek nagyon hasznos tanácsokat és ötleteket biztosít, hogy jobban megismerje a témát és jártas legyen a területen. Amennyiben most rendeli meg a webáruházból, 20 százalékos kedvezményben részesül.

Az oldalon természetesen egyéb kategóriákban is megtalálhatja a kedvenc olvasmányát, hiszen az akciókban dús és romantikus, valamint az életmóddal foglalkozó könyvek egyaránt széles választékkal várja az érdeklődőket. Azonban, ha a forgatókönyv alapjait szeretné elsajátítani, akkor itt a lehetőség, hogy remek áron jusson hozzá, megbízható forrásból!

Print Friendly, PDF & Email