Az akril gyöngy előnyei

Díszes akril gyöngyök
Díszes akril gyöngyök

A műanyagot egyre több minden készítésére használjuk. Nemcsak az autógyártásban és az elektronikai cikkek terén használatosak, hanem a gyöngykészítésben is. Az akril gyöngy alapanyaga sem természetes, azonban igen szép darabok készíthetőek ennek ellenére.

Az akril és műanyag ékszerek nagy előnyei, hogy fajsúlyuk nagyon alacsony. Viselése nem kínozza meg sem a nyakat, sem az egyéb testrészeket, ezért is kedvelik annyian ezeket az ékszereket.

Légies könnyedségük miatt, sokszor fel sem tűnik a viselésük. Az akril gyöngy számos formában és színben vásárolható. Megmunkálásuk igen egyszerű és számos alakba formálható. A gyongyekszerbolt.hu online shop oldalán rengeteg akril gyöngy vásárolható.

A betűgyöngyöktől elkezdve, a csiszolt akril darabokig minden megtalálható. Nemcsak hagyományos kialakítások vásárolhatóak, hanem pillangó alakok és harangvirág kialakítású darabok is. A műanyag felhasználása forradalmasítja a gyöngyöt felhasználó ékszeripart is. A könnyen formálható akril gyöngy felhasználásával sokféle ékszer készíthető.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin