Praktikus hordozható konténerkút

A konténerkút nagyszerű megoldás
A konténerkút nagyszerű megoldás

Napjainkban egyre több a szállító és gépjárműveket üzemeltető cég Magyarországon, és ezeknek természetesen rengeteg üzemanyagra van szükségük, amelyet beszerezhetnek közkutaktól is, azonban létezik egy ennél sokkal praktikusabb megoldás. A konténerkút manapság igencsak kezd elterjedni, mivel hordozhatóságának és még sok pozitív tulajdonságának köszönhetően mindenki számára sokkal kedvezőbb ez a tankolási módszer.

Természetesen aki egy ilyen rendszerrel rendelkezik, annak tulajdonképpen semmiben sem fog hiánya lenni, hiszen a konténerkút tartállyal, mérőszerkezettel, üzemanyag-szivattyúval és minden szükséges biztonsági berendezéssel el van látva. Ez a berendezés nemcsak saját használati célra alkalmas, hanem akár közüzemi célra is, mivel tökéletesen helyettesítheti a régi, elavult üzemanyag-tárolókat is.

A konténerkút hosszú élettartammal rendelkezik, és éppen ezért is ennyire népszerű a magyarországi emberek körében, továbbá a praktikusság biztosan minden cégtulajdonost meggyőz, mivel aki ezzel a berendezéssel rendelkezik, annak többé nem kell közüzemi kutaknál tankolnia.

Ennek a rendszernek az egyik legjobb tulajdonsága az, hogy könnyen hordozható, így ha az adott cég telephelyet kell változtasson, akkor a konténerkút is egyszerűen áttelepíthető az egyik helyről a másikra.

Ezek az egységek rendkívül időtállóak, mivel akár 25-30 év is lehet az élettartamuk, ez annak köszönhető, hogy maga a tartály és a mérőrendszer is zárt térben van, így a környezeti hatások sohasem közvetlenül érik. A konténerkút, mivel a föld felett helyezkedik el, sokkal könnyebben javítható, mert természetesen egyszerűen hozzá lehet férni bármelyik részéhez.

A javíthatóságnak köszönhetően ez a szerkezet rendkívül biztonságos, plusz a karbantartása is sokkal gazdaságosabb. A konténerkút tartálya 30 000 liter, azonban az ilyen hordozható típusoknál ez ennél több nem is lehet, a nagyobb kapacitás egy külső 15 m-es távolságban elhelyezett tárolóval oldható meg. De ennek a külső tartálynak a maximális kapacitása 100 000 liter lehet. A konténerkútról több információt az uzemanyagtartaly.hu honlapon olvashat.

Author: admin