Kérje tapasztalt és szakértő gázszerelő kollégánk segítségét

gázszerelő

Érdemes előrelátóan gondolkodni és még a fűtési szezon előtt átnézetni gázkészülékeinket. Ez a fajta tudatosság mindenképp kifizetődő, és egy csomó bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, ugyanis nem szerencsés dolog, ha a gázkonvektor télvíz idején mondja fel a szolgálatot.

Előfordulhat ugyanis, hogy a tavalyi fűtési szezon végén még kifogástalanul működött a berendezés, de az újbóli bekapcsoláskor már problémák adódnak az üzemeltetéssel. A gázszerelő munkájának köszönhetően elejét vehetjük az ilyesfajta meglepetéseknek, és hatékonyabbá, biztonságosabbá tehetjük a fűtési berendezésünk működését.

Ajánlott tehát gázszerelő segítségét kérni, és évente ellenőriztetni a gázkészülékeinket, ugyanis az alkatrészek állásukban is tönkremehetnek, elöregedhetnek.

Az elhanyagolt berendezés biztonsági kockázatot is rejt, ha dugulás vagy olyan meghibásodás lép fel, aminek következtében a szénmonoxid visszaáramlik a lakótérbe. Bármilyen rendellenesség észlelésekor fontos a gyors segítség kérése, hogy a szakemberek minél hamarabb elháríthassák a hibát.

Non stop gázszerelő gyorsszolgálat Budapesten és Pest megyében

A zonagaz.hu weboldal szakemberei olyan esetekben is gyors és szakszerű segítséget nyújtanak, ha esetleg veszélyre utaló jeleket tapasztalunk gázkészülékünk működésében. A gyorsszolgálat non stop gázszerelő szakemberei díjtalan kiszállással állnak rendelkezésre Budapesten és Pest megyében, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is.

A két évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek bármilyen gyártmányú és típusú gázkészülék (kazán, cirkó, kombicirkó, vízmelegítő, konvektor, tűzhely) javítását és karbantartását garanciálisan vállalják. Kiszállási díjat abban az esetben nem számolnak fel, ha a gázkészülék javítás megtörtént.

Ha a készülék átvizsgálása és a hiba megállapítása után a megrendelő eláll a javítástól, vagy a javítás a szerelő hibáján kívül nem valósul meg, abban az esetben a kiszállási díjat ki kell fizetni. A gázkészülék sikeres javítása esetén azonban a hibamegállapítás díját 100%-ban jóváírják a szervizdíjból.

Author: seditor