Az Árpád pálinka igazi különlegesség

Árpád pálinka

Ez a finom nedű igazi hungarikumnak számít. Az Árpád pálinka nem maradhat le az asztalról, ha egy baráti összejövetelre kerül sor. A főzése hagyományos kisüsti, illetve modern oszlopos főzőberendezéseken történik. A folyamat számítógépes vezérlésű erjesztőkkel megy végbe.

Nemcsak hazánkban, de a környező országokban is igencsak népszerű az ital. A története 5 generációra nyúlik vissza, mivel egy családi vállalkozásról van szó. A család büszke arra, hogy nemcsak a férfi tagjai, hanem a nők is ugyanolyan szenvedéllyel és szakértelemmel segítik a gyártási folyamatot. Az Árpád pálinka termékpalettája széles, ami jól tükrözi a sikerét.

A felhozatalban találhat dupla ágyas, kisüsti és Champion variációt. A prémium nedű ízvilágban is igencsak gazdag. Annak ellenére, hogy kifejezetten közkedvelt, bolti forgalomban ritkán lehet fellelni. Az italcsaládnak van weboldala, így bármikor megrendelheti a kedvencét. Akár ajándéknak is tökéletes lehet az Árpád pálinka, tehát érdemes végigböngészni az óriási kínálatot.

Author: seditor