Vents hővisszanyerős légkezelő irodákba vagy lakóházakba

Vents hővisszanyerős légkezelő

Ha hidegebbre fordul az időjárás, akkor értelemszerűen nem lehet mindig szellőztetni, különben semmissé válik a fűtés hatása. Azonban, ma már létezik egy olyan készülék, amivel megoldható ez a gond.

A Vents hővisszanyerős légkezelő gondoskodik arról, hogy eléggé friss legyen a szoba levegője. Magas hatékonysággal dolgozik, ezért a nagyobb helyiségekben is szóba jöhet a használata. Irodákban és lakóházakba egyaránt beszerelhető. Rendelkezik téli és nyári üzemmóddal. Jár hozzá egy csepptálca a kondenzvíz felfogásához.

A Vents hővisszanyerős légkezelő energiatakarékosan működik, tehát nem növeli meg lényegesen a rezsit az üzemeltetése. A Vents nevű márka termékei elektromos előfűtéssel vásárolhatóak meg. Mivel a rendelés komoly anyagi befektetést jelent, ezért nagyon fontos a kiváló minőség.

A Mepoker Kft. honlapján érdemes válogatni, mert itt négyféle Vents hővisszanyerős légkezelő is kapható. A rendeléskor 10 százalék előleget kell fizetni. A szállítási idővel kapcsolatban külön egyeztetésre van szükség az ügyintézővel.

Print Friendly, PDF & Email