Tömítő paszta motorokhoz, szivattyúkhoz

Tömítő paszta

Sokan vannak, akik szeretnek saját maguk gondoskodni a kocsijuk vagy éppen motorjuk megfelelő műszaki állapotáról. Azonban hogy ezt megtegyék, elsősorban elegendő tapasztalatra és megfelelő szerszámokra is szükség van. Egy eléggé hasznos segédanyag a tömítő paszta, amelyet felhasználhatunk motorok és szivattyúk estében is. A fekete színű, egy komponensből álló szilikon bázisú termék hatalmas előnyöket jelenthet, amikor valami nem úgy passzol a helyére, ahogyan kellene.

Gyakran előfordulhat, hogy egyes csepegéseket és folyásokat csakis a tömítő paszta tud megfelelően meggátolni. Elegendő pár mozdulat, és máris oda került, ahol szükség van rá. El van látva a tubus egy praktikus adagolófejjel, így nem kell külön kartuskinyomóról is gondoskodnunk.

Rendkívüli előnyei közé tartozik ugyanakkor, hogy a tömítő paszta akár 25%-os mozgásfelvételig is képes végezni a feladatát. Ez igazán jelentős előny a motorok és tömítő gyűrők esetében egyaránt. Amennyiben gyakran kerül alkalmazásra, akkor rendeljünk meg belőle többet!

Print Friendly, PDF & Email