Szigetelt kutyaházak fantasztikus tartozékokkal

Kutyaházak széles választéka

Nem érdemes elsiklani azon tény felett, hogy mennyire fontos a gondoskodás a kutyusoknak. Aki félvállról veszi ezeket a dolgokat, az valószínűleg nem szeretetből tart kutyát, hanem valamilyen más felszínes okból kifolyólag. Télen nem jöhet más szóba, kizárólag a szigetelt kutyaházak, abban az esetben, hogyha az ebet az udvaron tartjuk. Nem várhatjuk el, hogy egy bokor alatt húzza meg magát éjszakára, elvégre télen halálra fagyhat szegény állat, de az biztos, hogy megbetegszik.

A szigetelt kutyaházak jól néznek ki, ezért remek díszei lehetnek az udvarnak. A téglával borított modell egészen rusztikus hatást fog nyújtani, nem beszélve arról, hogy mennyire időtálló. A szigetelése még a nagy hidegek esetén is jól fog jönni, mert a falai nem engedik kiszökni a benti meleget. A szigetelt kutyaházak mindenképp jó vételnek számítanak, elvégre ezeket csak egyszer kell beszerezni.

Nem igényelnek állandó karbantartást, könnyű tisztán tartani mindegyiket, de ami a legfontosabb, hogy a kutyus jól fogja érezni magát benne. Nagyjából hasonló a helyzet a strapabíró kutyafekhely esetében is. Az egyszer biztos, hogy kiválóan fogja bírni a borítása a strapát, mert ellenáll a rágásnak. A kölykök pedig nagyon szeretik próbálgatni a fogaikat és nem válogatják meg, hogy mit rágjanak szét. A gazdik pedig azt szeretnék, hogyha már beszereztek egy fekhelyet, akkor az minél tovább maradjon meg jó állapotban. Egy szétrágott, tönkrement darab nem mutat valami jól a lakás egyik sarkában sem, de még akkor sem, hogyha kitesszük a teraszra.

Ezért mindenképp válasszunk egyet a strapabíró kutyafekhelyek közül és a tisztán tartásán kívül mással nem lesz gondunk! A bélése cserélhető, hogyha valamiért tönkremenne. Az árát tekintve sokkal olcsóbbak, mint a fűthető kutyaházak, de gyakran ez is elég ahhoz, hogy a kedvencünknek biztosítsuk a megfelelő komfortérzetet, amit megérdemel. Senki sem várhatja el, hogy a kutyája a földön gubbasszon egész éjszaka. A kisebb fajták elég könnyen kihűlhetnek, főleg ha rövidszőrűek. A strapabíró kutyafekhely meleg és kényelmes, minden elvárásnak eleget tesz.

Print Friendly, PDF & Email