Remek szálláshely a horgászsátor

Horgászsátor

Érdemes még várni néhány hetet, de akár hosszabb időre is meglátogathatjuk az egyik nagyobb vízfelületet. Ha már napokra tervezünk, akkor megéri a horgászsátor mellett letennünk a voksunkat, hogy az legyen a szálláshelyünk. Minek hagynánk ott esténként a partot, amikor a ragadozóhalak ilyenkor a legaktívabbak. A modern technológiának hála, csak beállítunk néhány elektromos kapásjelzőt és máris térhetünk nyugovóra a horgászsátor belsejében.

A tervezők kimondottan a speciális igényekhez szabták a terméket. Nem ázik be és még a szúnyogokat is távol lehet tartani a speciális panelekkel. Több napra is biztonságos óvóhelynek számít a horgászsátor.

Ha amúgy is szívügyünk a pecázás és a nyári időszaknak a legnagyobb részét a víz mellett töltjük, akkor ne várjunk tovább, hanem még ma rendeljük meg a számunkra leginkább tetsző horgászsátor egyikét! Nincs is annál nyugtatóbb, amikor éjszaka hallhatjuk a természet lágy zenéjét, amit aztán a kapásjelző erőteljes hangja tör meg. Pillanatokon belül kikászálódhatunk a sátorból és a sikeres akasztás után jöhet a kíméletlen küzdelem.

Print Friendly, PDF & Email