Remek ajándék az arany baba fülbevaló

arany baba fülbevaló

Egy keresztelő mindig kedves alkalom arra, hogy a családtagok, rokonok találkozzanak egymással. Az új jövevénynek pedig számos szép ajándékot lehet adni. Kislány keresztelésekor nagyon értékes ajándék az arany baba fülbevaló, ami sokáig kedves emlékként csilloghat az apró fülcimpákban.

Sokféle arany baba fülbevaló létezik a piacon, a legtöbb változat pedig kimondottan biztonságos. A francia záras gyorsan beakasztható és nem bomlik ki ruházkodás közben sem. Nem sérti a fület alvás közben, ami szintén egy hatalmas előny. Ha valaki nem szeretne francia záras arany baba fülbevaló modellt választani, akkor még mindig dönthet bedugós karika mellett, ami a későbbiekben különböző charmokkal díszíthető.

Természetesen nemcsak fülbevalót ajándékozhat keresztelőre, mert kedveltek a nyaklánchoz passzoló medálok is. Elsősorban a kereszt és a szív a menő, de sokan választanak csillagjegyhez illó szimbólumokat is. Ékszerészetünkben biztosan megtalálja a megfelelő darabot erre a célra, böngésszen hát kedve szerint!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin