Nem magas a gránátalma ára

Alacsony a gránátalma ára

A déligyümölcsök nagyon népszerűek hazánkban, az őshonos alma, körte, szőlő mellett gyakran megkívánunk egy-egy banánt vagy egyéb egzotikus gyümölcsöt. A gránátalma ára például nem megfizethetetlen, azonban mégis borsos sokak számára. Pedig ajánlott a fogyasztása a kellemes fanyar íze és az egészségre gyakorolt áldásos hatásai miatt. Nálunk még mindig különlegességnek számít, pedig egyike a világ legrégebben ismert és fogyasztott élelmiszereinek.

Roppant gazdag tápanyagokban, és nagyon sokféle módon lehet fogyasztani. A gránátalma ára azonban nem kell megterhelje a pénztárcánkat, ha mi magunk tartunk egy-két cserjét a kertünkben, udvarunkon vagy akár az erkélyünkön.

Nemcsak a termése miatt érdemes tartani, a gyönyörű szép virágainak köszönhetően pazar dísze lesz környezetének. Nyáron a kert vagy az erkély napos, meleg helyére tegyük, télen pedig 8-10 fokon teleltessük. Rendszeresen, naponta kell öntözni. A gránátalma ára igazán megfizethető a virag-online.hu webáruházban, ahol 60 cm bokor formájában lehet megvásárolni.

Print Friendly, PDF & Email