Nem annyira ismert a Doogee mobil

Doogee mobil

Az olyan telefongyártók, akik most szeretnének bekapcsolódni a piacon a versenybe, nagy hátránnyal indulnak. Csoda, hogy a Doogee mobil ennyire is ismert lett Magyarországon, hiszen olyan szintű versenyben került az élbolyba, ahol labdába rúgni is hatalmas erőfeszítés.

A piaci igények kielégítésére való törekvését az mutatja, hogy nem aprózza el a telefonjaiban lévő belső memóriát, hiszen egyeseknél máris 64GB-t ajánl. A kijelzője mérete is megfelel annak, amelyre sokan vágynak. A dual sim lehetősége pedig már csak hab a tortán, hiszen a legtöbb élversenyző egyszerűen nem rendelkezik ilyen modellel.

Ennek ellenére folyamatosan igény van rá és ezt a Doogee mobil meg is adja Önnek. Az árát tekintve középkategóriás, hiszen az előállításra jóval nagyobb összeget kell fordítania, mivel nem akkora tömeggyártó cég, mint más ismertebb társai.

Azonban minél több az eladott Doogee mobil, annál alacsonyabb lesz jövőben az ár. Az alapelvárásokat teljesíti, ezért a vásárlók elégedettek vele. Próbálja ki Ön is és győződjön meg saját maga róla!

Print Friendly, PDF & Email