Minőségi alkoholos ital házhozszállítás

ital házhozszállítás

Bárt nyitott, ahol szeretne drága, prémiumminőségű, hazai és külföldi szeszesitalokat, minőségi borokat, kézműves söröket kínálni a vendégeinek? Ha igen, akkor az idrinks.hu széles termékkínálatát ajánljuk. Gyorsabb és egyszerűbb az ital házhozszállítás, nem beszélve arról, hogy a vendégei maximálisan elégedettek lesznek a felszolgált rumokkal, whiskykkel, likőrökkel vagy az első osztályú bourbon, konyak, tequilla, ouzo és pálinka felhozatalával.

A hazai és külföldi borok, sörök, pezsgők mellett, megszerezheti a legkiválóbb gyömbérsöröket, tonik-vizeket. A koktélokhoz pedig remek alapokat kínálunk az aromás vodkák, ginek és abszintok terén.

Az ital házhozszállítás általunk biztosított, így nem kell külön fuvarcéget szerződtetnie. Az ital házhozszállítás költsége függ ugyan a mennyiségtől, de igyekszünk olyan megoldásokat kínálni, amivel az összegek ezen a téren is lefaraghatóak. Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha limitált szériás italok beszerzése érdekli, mert olyan megoldást találunk, hogy mindenki jól járjon!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin