LG G6 Platinum a káprázatos kijelzővel

LG G6 Platinum

Hogyha egy gyártó sok készüléket szeretne eladni, akkor mindig elő kell állnia egy olyan mobillal, amelyik a legjobb technológiával van felszerelve.

Az LG G6 Platinum a képességeivel sok gyártó termékét utasítja maga mögé. Nem csoda, hiszen rendkívül erős processzor dübörög a borítás alatt, ami ugyanakkor kíméli az akkumulátort és teljesítményigényes applikációk futtatása közben sem szokása különösebben felmelegedni.

Az LG G6 Platinum tervezői ügyesen megoldották a készülék hűtését, ezért több óra játék után sem lesz kellemetlen a kezünkben tartani. A hátlapon található duplakamera nagyszerű képeket készít. Akár 30 FPS-el is rögzíthetünk videókat maximális felbontásban.

Látszik az LG G6 Platinum dizájnján, hogy mennyi munkát fektettek bele a mérnökök. Ez megmutatkozik a képernyőn is, aminek szinte már nincs is széle, ezért remekül mutat a telefonba építve. Ezt a megoldást egyre több cég alkalmazza így hát az LG G6 Platinum sem fordított hátat az új trendnek és ezt nagyon jól tette, hogyha az eladásokból indulunk ki.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin