Így néz ki egy online Aviva tornaóra menete

online Aviva tornaórán

Ahhoz, hogy optimálisan megélhessük a nőiességünket a maga teljességében, meg kell értenünk és elfogadnunk a szervezetünk működését. Csodálatos felfedezőút ez, aminek során kapcsolatot teremthetünk a testünk természetes funkcióival és megérezhetjük, hogy mire van szüksége. Nem kell sok minden ahhoz, hogy részt vehess egy online Aviva tornaórán. Jó lesz megjegyezned, hiszen ez egy olyan metódus, aminek a segítségével kialakíthatod az említett fontos kötődést a testeddel.

Azt, hogy pontosan miként zajlik egy Aviva tornaóra, megtudhatod a valtozasmuhely.hu weboldalról. Speciális beszorító és ellazító gyakorlatai vannak ennek a módszernek, amelyek támogatják a női szervek ideális működését, valamint beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait. Voltaképpen az Aviva mozgásformát kifejezetten egészségi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztett ki egy magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner. A méh és a petefészek működését remekül segítik ezek a tornagyakorlatok, egyensúlyba hozva a hormonszintet.

Hormontornának is nevezik, mivel különleges hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek funkcionálására. Hatásos módszernek minősül az Aviva torna nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésére, meddőség kezelésére és hormonális eredetű problémák megoldására. A gyakorlatok célja az, hogy az úgynevezett „dolgozó zónában”, vagyis combközéptől köldökig serkentsék a vérkeringést, de közben aktiválják a belső elválasztású mirigyeket.

A metódus aktiválja a nyirokrendszeri keringést, erősíti az alhasi és kismedencei izomzatot, regenerálja a kötőszöveti rendszert, illetve stimulálja a bőrfelszíni reflexpontokat. Mire jó a rendszeresen végzett Aviva torna? Először is, egyensúlyba hozza a hormonháztartást, de optimális a pajzsmirigy alul- és túlműködésének kezelésére, menstruációs fájdalmak megszüntetésére és a ciklus rendezésére, peteérés elősegítésére, tehát azoknak is nagyon jó, akiknél nem akar jelentkezni a várva-várt gyermekáldás. A hormonális eredetű súlytöbblet esetén, az optimális testsúly elérésének és megtartásának segítésére is remek az Aviva torna.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin