Így indult el a DoclerNet Hosting!

DoclerNet Hosting
DoclerNet Hosting

Megbízhatóság, ügyfélközpontúság és szakértelem. Így fogalmazza meg Molnár Bálint, a DoclerNet Hosting Kft. ügyvezetője azokat a legfontosabb ismérveket, amelyek szükségesek a szerverbérlés terén tevékenykedő vállalat sikeréhez. Mindez természetesen még kevés, hiszen az indulást követően számos olyan probléma merülhet fel, melyek tapasztalatot igényelnek az eredményes és gyors megoldáshoz.

Bővebben az interjú a DoclerNet Hosting blogjában ismerheti meg annak a team-nek a munkáját, akik a hazai piac mellett a nemzetközi terület meghódítását is célként tűzi ki. A menedzsment tagjai jól tudják, hogy ehhez elengedhetetlen a maximalizmus, mégpedig a kezdetektől fogva.

Mindemellett az is fontos, hogy már a cég indulását megelőzően is komoly tervezési és felmérési munkának kellett történnie, ugyanis a piaci igények, az ügyfelek szerverbérlés kapcsán támasztott elvárásainak megismerése vezethet olyan ajánlatok kidolgozásához, melyek minden igénynek megfelelnek. A tapasztalat és az legjobb iránti elhivatottság együttesen jelentik a kulcsot a hosszútávú sikerekhez.

A szakember szerint persze az sem mindegy, hogy a rendszergazdák, a hálózati mérnökök, az operátorok valóban szeretik-e azt a területet, amellyel a mindennapokban foglalkoznak. A legjobbak általában elhivatottak szakmájukkal szemben, és ezt a DoclerNet is szempontként vette figyelembe, amikor az országos szinten is leghozzáértőbbeket gyűjtötte egy csapatba. A visszajelzések egyébként azt mutatják, hogy a cég munkájával az ügyfelek maximálisan elégedettek, ami az ügyvezető szerint is a legjobb ajánlólevél a jövőre nézve.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin