Igen szórakoztató a Bogyó és Babóca társasjáték

Társasjátékok széles választéka
Társasjátékok széles választéka
Társasjátékok széles választéka

Igazi meglepetést kíván szerezni az óvodáskorú gyermekének? A Bogyó és Babóca társasjáték ideálisnak bizonyulhat, mert a csomag tele van érdekességekkel.

Amikor a kicsik kezdenek ismerkedni a szabályokkal, akkor érdemes olyan tevékenységeket szervezni, amiben gyakorolhatják ezeket. Ez rendkívül összetett feladat, hiszen számos dolgot megtanulnak közben a csemeték játékosan, örömmel.

Az említett készlet több dolgot tartalmaz, mint például a szükséges táblát, a dobókockákat, a bábukat, 24 kártyát, ezek mellett egy mesét, kifestőkönyvet, valamint egy színes könyvet a szereplőkről.

A Bogyó és Babóca társasjáték minden bizonnyal örömet okoz, a kedves szereplők, a tanulságos történeket pozitív hatást keltenek. 4 típusú játék közül lehet választani, az egyszerű mellett megtalálható a bonyolultabb változat is. Lépjen rá az okosjatek.hu oldalra, olvassa el a termék leírását, amiből minden szükséges információt megismerhet! Ha elnyerte a tetszését a Bogyó és Babóca társasjáték, akkor bizalommal rendelje meg innen!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin