Elemes kerítés az építkezések védelmére

elemes kerítés

Teljesen felszerelt és modern rendszerrel szeretne elkeríteni egy területet? Az elemes kerítés különböző magasságú panelekből, oszlopokból, speciális rögzítő profilokból, adaptált tartozékokból és széles kapukból állhat. Magánterületek, közintézmények, raktárak, iskolák, parkok, játszóterek és ipari létesítmények határvonalainak kijelöléséhez ajánlott. Az elemes kerítést különféle kategóriájú objektumok biztonsági rendszerében való használatra szánták annak érdekében, hogy megakadályozzák az emberek vagy a forgalom jogosulatlan áthaladását és az állatok vagy rossz szándékú elkövetők behatolását az ellenőrző ponton belüli védett területre.

Az erős hegesztett panelek téglalap alakú szemekkel és vízszintes merevítőkkel garantálják a nagy szilárdságot. A korróziógátló feldolgozásnak köszönhetően, a részek nagyon stabilak és ellenállnak a kedvezőtlen éghajlati viszonyoknak. Az elemes kerítés összes alkatrésze kiváló minőségű és ergonomikus kialakítású, így a teljes rendszer hatékonyan és gyorsan telepíthető. Az ipari zónák kerületének védelméhez a 3D hálóból készült panelek a leginkább megfelelőek. A kerítés webáruház széles választékot kínál ezekből a termékekből. A ponthegesztett és horganyzott rácsok polimerrel vannak bevonva. A számos előnyük között, a szilárdságot, a tartósság és a nem kívánt vendégek elleni magas szintű védelmet kell elsősorban megemlíteni. Egy ilyen modell élettartama elérheti akár az 50 évet is. A kerítés webáruház 3D termékei lehetővé teszik a védett terület láthatóságát.

Az alacsony áron és könnyű telepítésen kívül, fontos kiemelni a maximális fény átbocsátását és a zárt tér hiányának hatását. Az ilyen térelkerítő felszerelése nem különösebben nehéz, nem igényel magas képzettséget a munkavállalók részéről és jelentősen rövid a telepítési idő is. Sőt, ehhez még speciális felszerelésre sincs szükség. A termékek a szekciók méretében, a huzalok keresztmetszetében és a gyártásnál felhasznált anyagban különböznek egymástól. A kerítés webáruházból megrendelt összes elem, telepítésre kész formában érkezik a helyszínre.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin