Bevezetés a továbblépés művészetébe

továbblépés

Szeretné megtudni, hogy miért olyan nehéz változtatni a saját életünkön? Ennek a legfőbb oka nem a motiváció, az inspiráció vagy a továbblépés képességének hiánya, hanem legfőképpen az idő. Ha valamire sok időt szántunk, legyen az egy kapcsolat, a karrierünk vagy az életünk bármelyik fontos része, azt nagyon nehéz elengedni valami jobb reményében.

Amikor azoknak az embereknek a szemén keresztül vizsgáljuk a helyzeteket, akik félnek valamit elengedni, ezek a szituációk hirtelen értelmet nyernek. Például azok az emberek, akik túl sokáig vagy ami még rosszabb, egy életen át egy rossz házasságban élnek.

De azok is, akik olyan karriert építenek, ami nem tölti el őket örömmel, vagy örökre megragadtak az ismétlődés állapotában, viszont ott maradnak, mivel az elvesztés, a továbblépés folyamata szinte közömbös a számukra. Idesorolhatóak akiket elbocsátanak, elhagynak vagy megsértenek, így fontos észrevenni, hogy az élet tanítani próbál nekik valamit. A fájdalom, különösen a veszteségből származó lehet a legtisztább motiváció a továbblépéshez.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin