Az előkével tiszta marad a ruha

előke
előke
Előke

A baba születése nemcsak örömet és boldogságot, hanem új erőfeszítéseket is hoz a szülők életébe. Az első fogak megjelenése, a hozzátáplálás és az új étrendre való áttérés mind-mind az érés fontos szakaszai. Ezért az előke megmenti az édesanyákat a piszkos ruhák és a gyakori mosás problémájától. Továbbá segít elkerülni a foltok megjelenését, így nem kell majd a csöppséget félóránként átöltöztetni.

Korábban népszerűek voltak az úgynevezett improvizált előkék. A gondoskodó anyukák bármilyen természetes anyagból elkészítették a gallér egyszerű rögzítésével. Ma már nincs szükség erre, ugyanis sokféle modell létezik. Ennek köszönhetően, könnyű a megfelelő méret és dizájn kiválasztása.

A termékeket vicces minták és mesehősök díszítik, ezért a gyermekek örömmel viselik az ilyen színes tartozékokat. A háton vagy a vállon lévő tépőzáras rögzítő elemek és gombok segítségével pár másodperc alatt felkerülhet az előke a kicsire. A nagyobb kényelem érdekében állítható a vágás szélessége, így ha a gyermek gyorsan növekszik, továbbra is használhatja.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin