A kemény bőrönd előnye és hátránya

kemény bőrönd
kemény bőrönd
Kemény bőrönd

Manapság már rengetegféle bőrönd van a piacon és nemcsak méretben, illetve színben mutatnak eltérést, hanem minőségben és strapabíróságban is. Talán a kemény bőrönd modellek örvendenek jelenleg a legnagyobb népszerűségnek, mivel nagyon dekoratívak és a benne elhelyezett ruháknak, meg egyéb holmiknak is ezek nyújtják a legnagyobb védelmet.

Azonban tudni kell, hogy a kemény bőrönd repüléshez nem a legjobb választás, ugyanis rakodás közben nagyon könnyen megsérülhet. Főként, ha nem prémiumkategóriás termékről van szó, mert a drágábbak még úgy, ahogy bírják a felelőtlen rakodást, dobálást is.

Ezeknek az ellenálló képességét még fokozni is lehet némileg egy speciális huzattal, de így együtt már tényleg nem beszélhetünk gazdaságos megoldásról. Tehát, ha fontos az ár és a tartósság is, akkor érdemes egy vászon utazótáskát is beszerezni és a repülős utakra azt vinni. A kemény bőrönd maradjon inkább a kocsikázós kiruccanásokra, amikor mindenki maga tud odafigyelni a sérülésmentes be- és kipakolásra, cipekedésre.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin