A Bridgestone téli gumi precíz futófelülete nagy stabilitást ad az autónak

Bridgestone téli gumi kimagasló teljesítménnyel
Bridgestone téli gumi kimagasló teljesítménnyel

Télen a közlekedés bonyolultabbá válhat, ugyanis a jeges, havas, latyakos utakon nem könnyű kordában tartani a járműt. Ezért gyakran történnek kisebb koccanások, lecsúszások és egyéb enyhébb vagy akár súlyosabb balesetek.

A Bridgestone téli gumi feladata biztonságosabbá és kényelmesebbé tenni a vezetést, még ilyen körülmények között is. A speciális gumikeverék és az egyedi futófelület kialakítása mindezt lehetővé teszik.

Azonban még így is sokkal óvatosabban és figyelmesebben kell vezetni, a közlekedési szabályok betartására is nagyobb hangsúlyt kell fektetni, mint nyáron. A Bridgestone téli gumi kimagasló teljesítményt nyújt havas, jeges és vizes körülmények között egyaránt.

Megfelelő tapadást biztosít és az éles, csúszós kanyarokban is stabilan tartja a járműt. Ezt mind az egyedien lamellázott futófelületnek köszönheti, ami a Bridgestone cég tervezőmérnökeinek érdemeit méltatja. Ha Bridgestone téli gumival szereli fel az autóját Ön is bátrabban és magabiztosabban indulhat útnak télen is!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin