2 komponens hatását egyesíti az Advantix Spot On

Advantix Spot On
Advantix Spot On
Advantix Spot On

Amikor egy kutyát tartunk, akkor gyakran elfeledkezünk arról, hogy milyen komoly védelemre van szüksége a különféle élősködőkkel szemben. A bundája csak úgy vonzza magához a kártevőket, amelyek nem vesztegetik az időt, hanem nagyon gyorsan lecsapnak rá. Legyek, szúnyogok és lepkeszúnyogok, szőrtetvek, bolhák, esetenként még kullancsok is rájuk támadnak. Mindezeket távol tartja az Advantix Spot On készítmény, aminek egy speciális repellens hatása van.

Ez azt jelenti, hogy elveszi a kártékony élőlényeknek kedvét a táplálkozástól. A felhasználása nagyon egyszerű, mert egy cseppentő oldatról van szó, amit könnyedén kijuttathatunk a célterületre. 2 hatóanyag kombinációjából tevődik össze és alakul ki az Advantix Spot On eredményessége.

Már nagyon fiatal, 7 hetes kutyakölykökön is alkalmazható, ha szükségét érezzük. Érdemes a megelőzésre fektetni a hangsúlyt, mint utólag bánkódni. Ne felejtsük el rendszeresen megismételni az Advantix Spot On kezelést, hogy a teljes szezon alatt, folyamatos védelmet garantáljunk a kedvenceinknek!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin