Sosem árt tudni hol lehet akciós klímákat kapni

Akciós klímák

Ahogy közeledik a nyár, sokan, akik panelekben laknak, elgondolkoznak azon, hogy idén igenis tenni kellene valamit a gyakran kibírhatatlan meleggel, ami főleg éjszaka elviselhetetlen. Akciós klímákkal pénztárcabarát módon is lehet menekülni a hőség elöl. Persze rengetegen nem tudják, hogy milyen fajtát vegyenek meg, és ezen az sem segít, hogy napjainkban a felhozatal óriási és rengeteg webshop is van. A megfelelő darab kiválasztásához rendelkezésre áll a klimaszakaruhaz.hu tapasztalt csapata.

Az itt dolgozó szakik szerint, csalódást nem okoz majd egy modernebb Whirlpool szerkezet. Ennek a hatékonysága a Premium Inverter technológiának köszönhető. Megannyi Whirlpool légkondicionálóban megtalálható ez, amelyik segít a pontos hőmérséklet-beállításban. Ennek köszönhetően a kívánt hőmérséklet alig negyed óra alatt garantált a lakásban. Hogy ez hosszú ideig így maradjon, a berendezés intelligens rendszere automata módon fenntartja ezt, ezért ezzel a lakóknak nem kell törődniük.

Ennek eredményeként mindig örülni lehet a komfortos és energiatakarékos hűtésnek, a legforróbb nyári napokon is. A korszerű légkondi nagy előnye még a hatodik érzék technológiában is rejlik. Ez különféle szenzorokra épül, amelyek számos ponton érzékelik az adott helyiség hőmérsékletét és automatikusan kiválasztják azt a funkciót, amelyikre épp szükség van, legyen az fűtés, páramentesítés vagy épp hűtés. Mivel a kánikulában az utolsóra nagy szükség van, a gép ezt választja ki.

Ha a tulaj adja meg az értékeket, a készülék a következő bekapcsolásnál emlékezni fog erre. Végezetül ott van az öntisztító üzemmód is. Ez a funkció megkíméli a lakókat a levegőben lévő zavaró dolgoktól és nagy mértékben javítja a levegő minőségét. A megfelelő üzemmódban a kondenzáció során keletkező víz kimossa a poros szennyeződéseket, amik a hőcserélőn jönnek létre. Amikor pedig kikapcsol a rendszer, akkor a ventilátor még nagyjából 15 percig működik, hogy a szerkezet teljesen száraz, tiszta legyen, amikor ismét a működésre kerül sor. Egy modern légkondiból ezek semmiképp sem hiányozhatnak.

Author: admin