Részletesen a Daytona E-Viball e robogóról

E robogó

A Daytona márka rendkívül jó fogadtatásra talál motoros berkeken belül, persze nem véletlenül. A brand e robogó kínálata roppant színes és magas színvonalat képvisel. Az egyik legnépszerűbb modell például a Daytona E-Viball elektromos robogó, ami nemcsak a magánszemélyek városi közlekedését támogatja, de hála a sokoldalúan alkalmazható kiegészítőknek, akár a futároknak alkalmas profi járművé is minden gond nélkül átalakítható.

Az e robogó vezetéséhez A1 jogosítvány szükséges. Mind kialakításában, mind anyaghasználatában és műszaki jellemzőinek vonatkozásában, rendkívül magas minőséget képvisel, így ma az egyik legnépszerűbbnek számít.

A modern jármű természetesen lopásgátló rendszerrel is fel van vértezve, így a tulajdonosa biztonságban tudhatja, míg a teendőit intézi. CBS központi fékrendszere megbízhatóvá teszi ezt a modellt. Az e robogó digitális LCD műszerfallal is el van látva és kulcs nélkül is indítható. Kényelmes a felhasználásában és a 80 km/h-s végsebességével tökéletesen közvetíti a motorozás érzetét.

Author: seditor