Minden igényt kiszolgál a vízteres kandallóbetét

vízteres kandallóbetét

Egy teljes lakás fűtése komoly befektetés, ezért alaposan meg kell gondolni, hogy milyen metódus mellett dönt valaki. Komolyabb felújítás esetén vagy az alapoktól történő építésnél megéri számításba venni a vízteres kandallóbetét vásárlását, mint lehetséges opciót. Ezek a tűzterek pontosan úgy működnek, mint a hagyományos kazánok, annyi különbséggel, hogy itt a tüzelés nem egy külön, elzárt helyiségben történik, hanem adott esetben a nappali közepén.

Ez persze okozhat némi nehézséget, de amennyiben a fával való meleg előállítása a megszokott, akkor megéri összekötni a kellemest a hasznossal. A vízteres kandallóbetét a Technical saját fejlesztésű és gyártású kivitele, ami minden előírásnak megfelel.

Alkalmas padló- és radiátoros fűtési rendszerekbe való integrálásra egyaránt. Bónuszként mondható el a háztartási meleg víznek az előállítása. Az adott helyiséget többnyire közvetlen légfűtéssel melegíti fel, míg a tartályában lévő víz a megszokott elosztási formában juttatható el mindenfelé. A vízteres kandallóbetét hatásfoka meghaladja 80 %-ot.

Author: seditor