A quadkopter a tökéletes ajándék

Quadkopter

Az ideális karácsonyi vagy szülinapi meglepetést keresi? Van egy tuti jó ötletünk! Az azolcsosag.hu webáruházban számtalan modern készülék közül válogathat, mindenekelőtt azonban, a rendkívül menő quadkopter kínálatra hívjuk fel a figyelmét!

Ez a különleges készülék messze kimagaslik a klasszikus értelembe vett ajándékok sora közül, hiszen úgy a kisebbeknek, mint a nagyobb felhasználóknak, garantáltan felejthetetlen élményt nyújt. A kínai webáruházban egyaránt elérhető a nagyobb méretű XK X350 Air Dance Quadkopter, illetve az aprócska XINLIN X165 típusú készülék is, ráadásul mindkettő esetében különösen kedvező árakról beszélhetünk. Míg az előbbi csupán 54.990 Forintba kerül, addig az utóbbi már 5.990 Forintért is elvihető.

Fontos, hogy a méretesebb, tehát az Air Dance Quadkopter esetében, a 6 tengelyes giroszkópnak köszönhetően, rendkívül stabil vezérlésről beszélhetünk, ráadásul itt a hatótávolság 1000 méterig terjed, így ez a komolyabb készülék nemcsak a játékra alkalmas, hanem a légáramlatokra és a fizika törvényeire vonatkozó tudásszerzésben is nagy segítséget nyújthat.

Print Friendly, PDF & Email