Gurulós iskolatáska a helyes tartásért

gurulós iskolatáska

Bizonyára Ön is azon szülők közé tartozik, akik nem szeretnék, ha a kisiskolás gyermekük súlyos terhet cipelne nap mint nap az iskolába. A gurulós iskolatáska igazán praktikus dolog, hiszen húzható, de felvehetik a hátukra is, ráadásul tágas.

Egy ilyen táska nem csupán nagyon hasznos a gyerkőcöknek a több kiló cipeléséhez, hanem igazán menő is. A gyermekek rossz tartásáért több dolog is felelős lehet. Közöttük a nehéz iskolatáska is. Bármilyen kevés könyvet és füzetet vigyenek, több kiló súly összegyűlik.

Ez a kicsiknek is kellemetlen, a szülő pedig aggódhat, hogy nincs-e túlságosan megterhelve a gyermeke gerince. A gurulós iskolatáska így az egészség szempontjából is nagyon szimpatikus találmány, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A műanyagból készült táska könnyű és a tisztítása is egyszerű. A taskam.hu webshopban fiús és lányos gurulós iskolatáska egyaránt kapható, ami természetesen utazáshoz, kiránduláshoz is tökéletes. Nem kell várni iskolakezdésig, máris meg lehet rendelni egyet, hiszen az ára is nagyon jó!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin