Xiaomi telefonok felhasználóbarát rendszerrel

xiaomi telefonok

Kevés az a márka a világon, amelyiknek nem jönnek jól a hangzatos reklámok. A Xiaomi telefonok a tudásukkal hívják fel magukra a figyelmet, ezért a gyártó mellőzte is a marketinges és értékesítő csapatot. A figyelmet az egyedi operációs rendszerével, a saját üzenetküldővel és a számos hasznos alkalmazással hívta fel magára.

Szintén jó pont a Xiaominak az is, hogy a készülékei könnyen kezelhetőek, hála annak, hogy a gyártó tökéletesen felhasználóbaráttá szabta. Nem véletlenül szeretik annyian ezt a márkát már nálunk is, annak ellenére, hogy itthon még viszonylag újnak számít. Érdekes adat és sokat elmond, hogy az első Xiaomi telefonok 2011 augusztusában kerültek piacra és azóta fontos szereplők a mobilok világában.

Az elegáns külső jegyekkel is rendelkező készülékek között 2 Xiaomi széria létezik. Az egyik a Redmi, a másik pedig a Mi. A mobilcorner.hu webáruházban mindkét széria tagjai megvásárolhatóak. A Xiaomi telefonok kártyafüggetlen változatban, magyar menüvel és garanciával rendelhetőek meg.

Author: seditor