Mega játék szuper építőkockákkal

mega játék

Az építőkocka kreatív és értékes játék, ráadásul tanulási élményt kínál minden környezetben. A Mega játék szabadságot kínál a gyerekeknek, hiszen felfedezhetnek általa, szétszedhetik és újra összerakhatják az alkotásaikat, stb…

A Mega játékokon keresztül a kicsik szabadon követhetik a saját elképzeléseiket, miközben felfedezőútra indulnak, vagy részt vesznek a barátaik alkotásainak fejlesztésében. A gyerkőcök alkotásaikon és felfedezéseiken keresztül fejezhetik ki magukat, ez a kommunikációs forma különösen értékes a kétnyelvűeknek vagy azoknak, akik még nem beszélnek. A kockák nagyszerű platformot kínálnak a problémamegoldó és érvelési készségek fejlesztésére.

Ez lehet szándékos, amikor tudatosan dolgoznak a megoldás kidolgozásán, vagy a játék természetes következménye is, amikor első kézből tanulják meg, hogy mi működik és mi nem. A kínált sokféle forma, méret és szín miatt, a Mega játék bőséges lehetőséget kínál a fontos matematikai készségek gyakorlására, beleértve a mérést, a számokat, a szimmetriát, az egyensúlyt és a becslést.

Author: seditor