Többször felhasználható a minőségi szintező ék

szintező ék

Legyen az a konyha, fürdőszoba vagy éppen a terasz, amit szeretnénk kicsit otthonosabbá tenni, sokféle burkolólap között lehet válogatni ennek érdekében. Még kezdőként is bátran belevághatunk a csempézés műveletébe, csak figyelni kell néhány alapvető szabály betartására. A burkolatszintezo.hu weboldalon, többek között megtalálhatóak a prémiumminőségű szintező ék és talp típusok egyedi választékai. Ezek a hasznos kiegészítők egyszerűvé és könnyűvé teszik a burkolás feladatát.

Legyen szó méretes járólapok lerakásáról vagy az oldalfalak csempézéséről, a kis és nagy ékes lapszintező rendszerek költséghatékony kivitelezést tesznek lehetővé. A szintező ékek a készlet legtartósabb tagjai, hiszen ezeket 25 alkalommal újra fel lehet használni.

A talpak egyértelműen fogyóeszközök, így fontos ezekből mindig tartani kéznél néhány plusz csomagot, főleg, ha nagyobb munkákra készülünk. A TLS-PRO szintező ék 100 darab/csomag kiszerelésben kapható. 5 csomag elég lesz megközelítőleg 20-25 lapméter burkolásához. Ez körülbelül 1 napi anyagszükségletet jelent és 24 óra elteltével újra felhasználhatóak.

Author: admin