Munkaruhához alkalmas Adler póló

Divatos póló

Ha olyan pólót keres, ami tökéletes lehet munkaruházat kialakításához is, akkor mindenképp látogasson el az internetes oldalunkra. Webáruházunkban galléros, kereknyakú és V-vonalú felsőruházatot talál, különféle színekben és méretekben.

Hosszú és rövid ujjú felsőink tartósak és minőségiek. Az Adler póló tökéletes választás abban az esetben, ha cége logójával szeretné azt ellátni, ezzel együtt pedig egyedivé, személyessé tenni. Az Adler póló anyaga kellően rugalmas, mégis jó nedvszívó és remekül szellőzik.

Alkalmas mind az irodában, mind a műhelyben viselt munkaruhához. Ha több darabot vásárol, lehetősége van jobb áron megvenni, ha pedig tőlünk kéri a gépi hímzést is, akkor további 3%-ot el tudunk engedni az árból. Az Adler póló logózása minőségi hímző gépekkel történik, ami tökéletes, precíz munkát eredményez.

A cérna nem húzza össze az anyagot és a textil sem lyukad, sérül a folyamat során. A mosással és vasalással kapcsolatos tudnivalókat a honlapunkon is feltüntettük, de a póló címkéjén is megtalálhatóak.

Author: admin