Mire figyelj a gyerekágy beszerzésekor?

gyerekágy

A termék beszerzése a hagyományos üzletekből és a webáruházakból egyaránt történhet. A gyerekágy választéka hatalmas, de próbálj olyat vásárolni, aminek nincsenek éles, kiálló részei, nehogy a lurkó ruhája beleakadjon vagy megüsse magát!

Az ágyrács kiválasztásánál figyelj arra, hogy nagy rugalmasságú, erős fémlemezekből készüljön, hiszen a kicsik szeretnek bukfencezni és ugrándozni rajta. Kapható olyan variáció, ami a későbbiekben könnyen bővíthető. Az ágyneműtartóról sem szabad megfeledkezned. Nemcsak a párnák és a takarók tárolásában lesz a segítségedre, hanem a pici játékait is elraktározhatod benne. A gyerekágy beszerzésekor fontos szempont az is, hogy illeszkedjen a rács és a matrac. Ez azért lényeges, mert ha rés keletkezik, akkor abba beleszorulhat a kicsi keze vagy a lába.

Kizárólag olyan bútort vegyél, ami nem okoz egészségkárosodást a gyermeknek! A termék UV lakkal vagy vízbázisú festékkel legyen kezelve! A kiegészítők, mint a párna és a takaró, bio vagy bevizsgált anyagból készüljön! A gyerekágy sokféle méretben van jelen.

Author: seditor