Lemeztető készítés gyorsan és egyszerűen

lemeztető készítés

A cseréptető rendkívül időtálló megoldás. Ha anyagi szempontból vizsgáljuk a tényeket, akkor a lemeztető készítés jobban megéri. A víznek és a szélnek teljes mértékben ellenáll.

Egy nagyobb vihart követően sem kell attól tartanunk, hogy elmozdult valamelyik elem. Nemcsak újépítésű házak esetében alkalmazható. A lemeztető készítés kivitelezhető a régi tetőszerkezettel rendelkező épületek esetében is, tehát felújításhoz szintén ideális.

Többféle színben választható, ezért esztétikailag is egyedi arculatot adhatunk ezzel az adott épületnek. A fényes kivitel mellett, a matt is a kínálat részét képezi.

Ezek között akadnak olyan árnyalatú modellek, amelyekről messziről azt hihetnénk, hogy a háznak cserép teteje van. A lemeztető készítés másik nagy előnye, hogy nagyon gyorsan kivitelezhető, hiszen egyetlen darabbal, akár 2 m2 is lefedhető. Viszont, mindenképp bízzuk szakemberre a lemeztető készítést, mert nagyon sok múlik a kivitelezésen! Elég egy apró rés és a víz máris utat tör magának. Egy beázást pedig nem könnyű kijavítani.

Author: admin